Bonus winnen bij Simply Wild

Zoals je misschien wel weet is Simply Wild een gokkast die uit een basisspel en een bovenspel bestaat. Het is de bedoeling dat je in het basisspel zoveel mogelijk credits weet te verzamelen, welke je vervolgens in het bovenspel kunt inzetten. Daar kun je pas echt beginnen met grote bedragen in de wacht slepen! Maar wist je dat Simply Wild ook een bonus spelletje heeft waarmee je je winsten kunt verdubbelen? Hieronder vertellen we daar wat meer over…

Het bonus spel van Simply Wild

Heb je in het basisspel van Simply Wild vier credits of meer gewonnen, dan kun je deze als je dat wilt meteen innen. Dit doe je door op de Collect knop te drukken. Maar je kunt het ook wat spannender maken en een druk geven op de Gamble knop. Je komt dan namelijk in het bonus spel van Simply Wild terecht. Hier kun je proberen om je winst te verdubbelen. 

Kop of Munt

Het bonus spel van Simply Wild is in feite niets meer dan een simpel spelletje Kop of Munt. Jij selecteert Head of Tail, waarna er een digitale munt wordt opgegooid. Heb je het fout, dan ben je je winst kwijt. Maar als je goed hebt gegokt, dan wordt je winst verdubbeld! Dat is natuurlijk heel gunstig, want zo kunnen je payouts al snel behoorlijk oplopen.

50/50

Het blijft natuurlijk altijd een gok, dat bonus spel; je hebt 50/50 kans om je winst te verdubbelen. Wil je echter niet het risico lopen om je winst te verliezen? Dan kun je je credits natuurlijk ook direct naar het bovenspel verplaatsen om daar verder te spelen.