Simply Wild

Als je graag een gokje waagt op een retro gokkast, dan is Simply Wild misschien wel iets voor jou! Deze slot bestaat uit twee delen: het basisspel en het bovenspel. En je kunt ook nog proberen je winst te verdubbelen in het optionele gokspel!

Het basisspel

Een spelletje Simply Wild begint altijd met het basisspel. Dit levert wellicht geen bijzonder hoge payouts op, maar dat is ook niet het doel; het doel is om credits te verdienen die je vervolgens in het bovenspel kunt inzetten. Daar komen we zo op terug. Het basisspel speel je op de onderste drie reels, waar één winlijn over loopt. Elke spin kost je één credit. Onderin het scherm zie je welke combinaties je kunt scoren en hoeveel credits die opleveren. Het Wild symbool (het kroontje) kan helpen om winnende combinaties compleet te maken. Heb je vier of meer credits gewonnen, dan kun je deze innen door op de Collect knop te drukken. Of je kunt op de Gamble knop drukken en proberen om je winst te verdubbelen in het gokspel.

Het bovenspel 

Zodra je in het basisspel genoeg credits hebt verzameld, kun je verder spelen op het bovenspel. Dit speel je op de bovenste vier reels. In plaats van één credit per spin kun je hier vijf, tien of twintig credits per spin inzetten. Het aantal actieve winlijnen is afhankelijk van het aantal credits dat je inzet:

5 credits: 3 reels en 5 winlijnen
10 credits: 3/4 reels en 10 winlijnen
20 credits: 4 reels en 10 winlijnen

Wil je tussentijds de credits die je hebt gewonnen veiligstellen? Dan kan dat door op de Take Clubmeter knop rechtsboven te drukken. Veel speelplezier!